Benvolgudes famílies. Coronavirus (2)

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint les instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de demà, 13 de març, tots els centres educatius. Per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu.
 
Aquesta mesura té prevista una durada inicial de 14 dies, des del dia 13 de març fins al 27 de març. Per tant, les classes es reprendran el dia 30 de març. Igualment queden suspeses totes les visites dels tutors amb les famílies, així com totes les activitats extraescolars i sortides programades per a les properes dues setmanes.
 
Per aquest motiu, durant les properes setmanes els/les alumnes hauran de treballar des de casa seva.

1. PFI d’ Aux de manteniment d’equips informàtics i PFI d’Aux de Vendes i atenció al públic els  professors faran arribar les tasques als alumnes a través de la plataforma Drive, amb carpeta personal per cada alumne.

2. Proves d’Access a Grau Superior  els/les professors/es faran arribar les tasques als alumnes a través de la plataforma Drive, amb carpeta personal per cada alumne.

3. Estudi Dirigit cualsevol dubta que l’alumne poguí tenir pot enviar un e-mail a antonio@accion90.comester@accion90.comnuria@accion90.comzagonza@hotmail.com, i serà respost el mes aviat possible.


 4. UEC Unitat d’escolarització compartida

5. Hem obert, també, sessions de classes per videoconferència, a la plataforma Hangouts, que anirem planifican de manera individual o en petits grups per mantenir l’activitat formativa i el reforç personal. Anirem informat d’aquestes «sales de formació» per videoconferència d´acord tinguem avançada la planificació de classes per a totes les activitats formatives.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus.
 
Moltes gràcies per tot,  demanem comprensió, responsabilitat i col·laboració davant aquestes mesures que són en benefici per a tothom.

Atentament,

La Direcció

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *